ویزای مولتی 5 ساله کانادا
ویزای کانادا چیست ؟
ویزای کانادا به صورت 5 ساله و چند بار ورود صادر می‎گردد. اما بهتر است بدانید اعتبار ویزای کانادا برای دریافت ‌کنندگان بسته به اعتبار پارسپورت یا همان تاریخ انقضا دارد. البته کانادا ویزاها را 10 ساله هم صادر می‎کند اما پاسپورت‎های ایرانی حداکثر 5 ساله هستند. دریافت ویزای تضمینی کانادا در ظاهر دشوار و کمی پیچیده می‌باشد اما داشتن تجربه و دانش کافی در این زمینه می‌تواند دریافت ویزای کانادا را راحت‌تر کند. از مهم‌ترین عوامل صدور ویزای کانادا، سابقه سفر و داشتن دعوت‌نامه معتبر می‌باشد. البته ارائه مدارک خواسته شده از طرف سفارت و ترتیب بارگذاری مدارک نیز بسیار حائز اهمیت است. هر ساله ایرانیان زیادی موفق به دریافت ویزای کانادا می‌شوند.
انواع ویزای کانادا
ویزای کانادا انواع مختلفی دارد اما تنها نوع آن که در تخصص آژانس‌های هواپیمایی می‌باشد، ویزای توریستی کانادا است که بنا به شرایط و نحوه دریافت آن انواع مختلفی دارد: 1-ویزای توریستی کانادا (ویزای 5 ساله کانادا) این ویزا در حالت کلی به صورت 5 ساله است. اما هنگام صدور، اعتبار آن به اعتبار پاسپورت متقاضی بستگی دارد. یعنی چنانچه تاریخ انقضای پاسپورت 2 سال باشد، ویزای صادر شده نیز به صورت 2 ساله می‌باشد. ویزای 5 ساله کانادا به صورت چند بار ورود صادر می‌شود. یعنی متقاضی می‌تواند به مدت 5 سال هرچند بار که بخواهد به کانادا رفت و آمد داشته باشد. البته در هر بار ورود فقط 6 ماه می‌تواند در این کشور اقامت داشته باشد. در این نوع ویزا مدارک متقاضی ویزای کانادا، توسط کارشناسان بخش ویزای آژانس هواپیمایی کیابال آکام بررسی می‌شود. بعد از تکمیل فرم توسط کارشناسان ما، چنانچه متقاضی مدارک بیشتر برای ارائه داشته باشد، به درخواست ایشان، مدارک در صفحه اختصاصی که برای هر مسافر یا خانواده در سایت سفارت مشخص شده بارگذاری و ثبت می‌شود. 2-ویزای تضمینی کانادا یکی از مدارکی که در زمان درخواست ویزا می‌توان ارائه کرد دعوتنامه معتبر است. دعوتنامه درصد دریافت ویزای کانادا را تا حد بسیار زیادی بالا می‌برد. چنانچه خود متقاضی نتواند دعوتنامه ارائه دهد. آژانس هواپیمایی کیابال آکام از طریق دفاتر کارگزاری خود در کشور کانادا اقدام به تهیه دعوتنامه برای متقاضی ویزای کانادا می‌کند. دریافت دعوتنامه 7 تا 10 روز کاری زمان خواهد برد. سپس فرم‌های مریوطه توسط کاشناسان ویزای ما در آژانس هواپیمایی کیابال آکام تکمیل شده و به همراه دعوتنامه و سایر مدارک در سایت سفارت کانادا جهت درخواست ویزای توریستی کانادا ثبت خواهد شد. 3-سوپر ویزای کانادا این ویزا برای کسانی صادر می‌شود که می‌خواهند بیش از 6 ماه در کانادا اقامت داشته باشند و معمولاً برای والدین یا پدربزرگ‌ها و مادربزرگ‌هایی است که فرزندانشان اقامت دائم یا موقت در کانادا دارند. برای دریافت این ویزا فرد متقاضی باید دعوت‌نامه داشته باشد و مدارک مالی‌اش به صورت شفاف ضمیمه‌ی فایل‌های اسکن شده شود. سوپر ویزا به صورت 10 ساله صادر می‌شود اما چون پاسپورت ایرانیان 5 ساله است، برای آن‌ها به صورت 5 ساله صادر می‌شود و دریافت‌کننده‌ی ویزا می‌تواند در هر بار ورود به مدت 2 سال در کانادا اقامت داشته باشد.
مدارک لازم جهت اخذ ویزای توریستی 5 ساله کانادا
*اصل پاسپورت متقاضی با حداقل شش ماه اعتبار به انضمام کلیه پاسپورت‌های قدیمی که در آن‌ها ویزا درج شده است. *یک قطعه عکس جدید 3.5*4.5 رنگی با زمینه سفید *ترجمه شناسنامه و کارت ملی *ترجمه سند ازدواج در صورت هم سفر بودن با همسر *ترجمه گواهی اشتغال به تحصیل در صورت همراهی فرزندان *تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی برای هر یک از متقاضیان به صورت جداگانه *مدارک مالی، شامل نامه تمکن بانک به انگلیسی و ممهور به مهر امور بین‌الملل بانک به همراه گردش چهار ماهه‌ی حساب که نشان‌دهنده میزان درآمد ماهیانه متقاضی باشد. در صورتی که گواهی سپرده بلند مدت، گواهی خرید اوراق یا سهام بهادار، سند اتومبیل و اجاره‌نامه نیز دارید ارائه دهید. (مدت اعتبارنامه تمکن مالی و ریز پرینت 4 ماه آخر یک ماه است) *ترجمه اسناد ملکی *مدارک شغلی: 1-کارمندان: گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، نام مدیر یا سوپروایزر، مدت زمان مشخص شده با مرخصی)، ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر، ترجمه لیست بیمه دو ماه آخر، ترجمه حکم کارگزینی. 2-کارفرمایان: ترجمه آگهی تأسیس، آگهی تغییرات و آگهی تصمیمات شرکت در روزنامه رسمی، ترجمه لیست بیمه و فیش حقوقی 2 ماه آخر کارمندان، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، نامه تمکن بانکی شرکت و ریز پرینت 4 ماه آخر به لاتین 3-تجار: ترجمه کارت بازرگانی، گواهی اتاق بازرگانی، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، ترجمه لیست پرداخت بیمه 4-پزشکان: ترجمه پروانه دائم طبابت، کارت نظام پزشکی، ترجمه پروانه مطب، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، ترجمه لیست پرداخت بیمه. 5-مهندسان: ترجمه نظام‌مهندسی یا جواز ساخت کارخانه‌داران و صاحبان مشاغل آزاد: ترجمه پروانه‌ی بهره داری، ترجمه جواز کسب، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، ترجمه لیست پرداخت بیمه. 6-بازنشستگان: ترجمه حکم بازنشستگی و ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر بازنشستگی (در صورت افزایش حقوق، ترجمه حکم افزایش حقوق بازنشستگی ارائه شود) *دعوت‌نامه : شامل مشخصات کامل دعوت‌کننده و متقاضی، آدرس و تلفن، مدت زمان اقامت و هرگونه موارد دیگر دعوت‌نامه پس از تنظیم باید به مهر و امضای دفتر ثبت (Notary Public) برسد. مدارک دعوت‌کننده: ارائه کارت شهروندی (Canadian Citizenship Card)، پاسپورت کانادایی، شناسنامه کانادایی (Canadian Birth Certificate)، یا کارت اقامت (PR CARD) از سوی فرد دعوت‌کننده الزامی است. همچنین سایر مدارک فرد دعوت‌کننده شامل، گواهی اشتغال به کار، نامه بانک، برگه‌های مالیاتی (Notice of Assessment) و فرم‌های T4 و T1 تأثیر بسیار زیادی درروند نتیجه درخواست ویزای فرد دعوت شونده دارند (فرم‌های T4 و T1 برگه‌های مالیاتی پرداخت شده‌ی شخص دعوت‌کننده در کشور کانادا می‌باشد). در صورت نداشتن دعوت‌نامه، ارائه رزرو هتل و شرح برنامه سفر به همراه رزرو بلیط رفت و برگشت کانادا الزامی است. *ترجمه رضایت‌نامه محضری برای همراهی فرزندان که بدن یکی از والدین قصد مسافرت دارند. رضایت‌نامه باید از سوی کسی باشد که آن‌ها را همراهی نمی‌کند.
پکیج ویزای کانادا
ویزای توریستی 5 ساله مالتی : 1000 $ کانادا / کارت اقامت و PR دائم : 29000 $ کانادا / وقت سفارت و تکمیل پرونده : 250 $ کانادا ( تمامی هزینه های بیومتریک داخل سفارت بعهده مسافر میباشد )
درباره ما

آژانس هواپيمايي کيا بال آکام با هدف ارائه خدماتي مناسب و سفري با آرامش در سال 1394 با دريافت مجوز بند ب از سازمان ميراث فرهنگي صنايع دستي و گردشگري استان تهران تاسيس و با گرفتن مجوز بند الف خود از سازمان هواپيمايي کشوري در سال 1397 کار خود را تکميل کرد.
این شرکت در امر بلیط ، هتل ، تور و اخذ ویزا فعالیت نموده که در داخل کشور انواع تورهای 1 روزه تا چند روزه و حتی Incoming را از کشورهای دیگر اجرا میکند .

©2019 Kiabal Travel Agency, All Right Reserved