ویزای روسیه
ویزای روسیه چیست ؟
کشور روسیه با اینکه در جمع 6 کشور برتر گردشگری دنیا قرار گرفته اما با توجه به وسعت این کشور که از اروپا تا شرق آسیا را می پوشاند، از جهات بسیاری فضا و فرهنگ کاملا متفاوتی را پیش روی گردشگران جهان قرار داده که تنها در انحصار خود این کشور است. از سوی دیگر این کشور با توجه به مراودات سیاسی و تجاری با ایران، از جمله کشورهایی است که متقاضیان بسیاری برای دریافت ویزای توریستی یا ویزای تجاری دارد.به طور کلی انواع ویزای روسیه بدون دعوت‌نامه صادر نمی‌شود. بنابراین شما باید برای سفر به روسیه، از یک آژانس توریستی روس دعوتنامه ویزای روسیه داشته باشید. طبق قوانین، روسیه برای دادن دعوت‌نامه از طریق آژانس‌های توریستی کشورش اقدام می‌کند. یعنی این‌که یک آژانس توریستی روس باید با یک آژانس توریستی ایرانی قرارداد همکاری ببند که این قرارداد در سفارت‌خانه یا کنسولی روسیه در ایران به ثبت می‌رسد. از این طریق، هرکس که بخواهد به روسیه سفر کند باید به یکی از آژانس‌هایی که ویزای روسیه را می‌گیرند، مراجعه و درخواست ویزا کند. آژانس توریستی ایرانی بعد از دریافت مدارک مسافر، دعوت‌نامه‌ی توریستی آژانس روسی یا همان واچر توریستی را به کنسولی می‌برد و برای گردشگر یا مسافر ایرانی ویزا می‌گیرد.
انواع ویزای روسیه
مانند تمام کشورهای دنیا برای اخذ ویزای روسیه هم باید در ابتدا مشخص کنید که قصد شما برای سفر به این کشور چه بوده و مسیر سفرتان را چیست و متناسب با آن ویزای مربوطه را دریافت نمایید: *ویزای توریستی: این ویزا برای متقاضیانی صادر می‌شود که به قصد گردش و تفریح به روسیه سفر می‌کنند. مدت اعتبار این ویزا حداکثر یک ماه است و به دو صورت یک یا دوبار ورود صادر می‌شود. *ویزای خصوصی: این ویزا برای آن دسته از شهروندان خارجی صادر می‌شود که توسط یکی از بستگان روسی خود دعوت‌نامه دریافت کرده باشد. این نوع ویزا در شرایط اضطراری (بیماری یا مرگ) نیز صادر می‌شود. اعتبار این ویزا حداکثر تا مدت سه ماه است. *ویزای تجاری: این ویزا برای آن دسته از شهروندان خارجی صادر می‌شود که برای اهداف تجاری قصد سفر به روسیه را دارند. *ویزای کار: این ویزا برای آن دسته از شهروندان خارجی صادر می‌شود که برای کار وارد خاک فدراسیون روسیه می‌شوند. این ویزا فقط به شرط ارائه دعوت‌نامه معتبر و با اعتبار سه ماهه و به صورت یکبار ورود صادر می‌شود. *ویزای ترانزیت: ویزای ترانزیت برای افرادی صادر می‌شود که به هنگام سفر به کشوری دیگر قصد عبور از خاک روسیه را دارند. این ویزا می‌تواند به صورت یک یا دوبار ورود صادر شده و مدت اعتبار آن حداکثر ۱۰ روز است. افرادی که به صورت هوایی قصد عبور از روسیه را دارند، ویزای ترانزیت آن‌ها با اعتبار سه روزه صادر می‌شود. *ویزای تحصیلی: این ویزا برای آن گروه از شهروندان خارجی صادر می‌شود که برای ادامه تحصیل در دانشگاه‌ها یا موسسات آموزش عالی روسیه قصد عزیمت به این کشور را دارند.
مدارک لازم برای ویزای روسیه
*ویزای توریستی: 1-اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار 2-دو قطعه عکس 3 در4 رنگی زمینه سفید به شکل تمام رخ و رو به دوربین 3-اصل بلیت رفت و برگشت تایید شده 4-رزرو هتل تایید شده در شهر مقصد 5- تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل 6-بیمه نامه مسافرتی معتبر برای صدور ویزا لازم است تا زمان ورود و خروجتان از روسیه به طور دقیق مشخص باشد، چون ویزا توریستی بر اساس بلیت صادر می شود. به عنوان مثال اگر بلیت رفت و برگشتتان برای دو هفته باشد، ویزایتان هم برای دو هفته صادر می شود *ویزای خصوصی روسیه: 1-اصل دعوت‌نامه (Priglashenie) که توسط اداره مهاجرت فدراسیون روسیه صادر شده است. 2-تکمیل فرم تقاضا که باید توسط متقاضی امضا شود. اطلاعات این فرم باید به زبان انگلیسی وارد شود. 3-گذرنامه دارای حداقل ۶ ماه اعتبار و دو صفحه خالی برای درج ویزا 4-یک قطعه عکس ۴*۳ 5-بیمه مسافرتی دقت کنید که کپی به هیچ عنوان قابل قبول نیست و اطلاعات کامل فرد متقاضی، تاریخ تولد، شماره پاسپورت، مدت اقامت در روسیه و شهرهایی که قرار است متقاضی از آن ها سفر کند، الزامی است. در صورت نداشتن دعوتنامه، تنها با ارائه مدارک قانونی بر ضرورت درمان اورژانسی پزشکی، بیماری سخت و یا مرگ یکی از افراد خانواده متقاضی، می توان ویزای خصوصی روسیه را درخواست کرد. فراموش نکنید که دعوتنامه شما سندی رسمی بوده که باید از سوی دوستان و آشنایان مسافر، از دفتر محلی ویزا در وازرت امور داخلی روسیه صادر شود. برای آن دسته از مسافرانی که به دلایلی از قبیل ضرورت درمان های پزشکی، بیماری های سخت و یا فوت یکی از افراد خانواده باید به روسیه سفر کنند نیز این ویزا صادر می شود. *ویزای تجاری روسیه: 1-کپی روزنامه رسمی شرکت (برای صاحبین مشاغل) یا گواهی اشتغال به کار 2- نتیجه آزمایش HIV (تنها برای ویزای تجاری چند بار ورود لازم است) 3-اصل پاسپورت با 7 ماه اعتبار 4-تکمیل فرم درخواست ویزا 5-یک قطعه عکس ۳ در ۴ 6-معرفی نامه شرکت بازرگانی 7-کپی ویزای تجاری یک ساله گذشته 8-بیمه مسافرتی برای طول مدت ویزا توجه داشته باشید در صورت اخذ ویزای چند بار ورود یکساله به ازای هر 180 روز مجموعا 90 روز مجاز به اقامت در خاک روسیه هستید. برای اخذ ویزای سه ساله چندبار ورود روسیه لازم است تا شرایط بند 4 و 2 ویزای تجاری یک ساله داشته باشید. برای اخذ ویزای پنج ساله چندبار ورود روسیه لازم است تا شرایط بند 4و 3 ویزای تجاری یک ساله داشته باشید. ویزای کار روسیه: 1-دعوتنامه از اداره مهاجرت روسیه به ثبت درخواست شرکت معتبر روسی (به عنوان کارمند خارجی) 2-اصل پاسپورت با اعتبار مدت ویزا به علاوه 6 ماه 3- تکمیل فرم درخواست ویزا 4-یک قطعه عکس ۳ در ۴ 5-بیمه مسافرتی برای طول مدت ویزا ترانزیت روسیه: 1-کپی ویزای مقصد نهایی 2- اصل پاسپورت 3-بلیط رفت و برگشت 4-واچر هتل در صورت اقامت در روسیه 5-تکمیل فرم درخواست ویزا 6-یک قطعه عکس ۳ در ۴ 7-بیمه مسافرتی برای طول مدت ویزا باید توجه داشته باشید که ویزای ترانزیت، حداکثر اعتباری ۱۰ روزه دارد. برای متقاضیانی که می خواهند از مسیر هوایی و هواپیماها برای رفت و برگشت استفاده کنند، حداکثر اعتبار ویزای ترانزیت ۳ روزه خواهد بود. ویزای تحصیلی روسیه: 1-اصل پاسپورت 2-اصل دعوتنامه 3-تکمیل فرم درخواست ویزا 4-یک قطعه عکس ۳ در ۴ 5-بیمه مسافرتی برای طول مدت ویزا
پکیج ویزای روسیه
ویزای توریستی لیبل : 115 دلار آمریکا
درباره ما

آژانس هواپيمايي کيا بال آکام با هدف ارائه خدماتي مناسب و سفري با آرامش در سال 1394 با دريافت مجوز بند ب از سازمان ميراث فرهنگي صنايع دستي و گردشگري استان تهران تاسيس و با گرفتن مجوز بند الف خود از سازمان هواپيمايي کشوري در سال 1397 کار خود را تکميل کرد.
این شرکت در امر بلیط ، هتل ، تور و اخذ ویزا فعالیت نموده که در داخل کشور انواع تورهای 1 روزه تا چند روزه و حتی Incoming را از کشورهای دیگر اجرا میکند .

©2019 Kiabal Travel Agency, All Right Reserved